Koulutukset

Järjestämme satunnaisesti koirien tottelevaisuus- ja agilitykursseja. Kaikki kurssimme löytyvät verkkokaupastamme.

Kaikilla Koirapalvelu Villastu Oy:n kursseilla käytetään positiivisia koulutusmetodeita.

Meillä on molemmilla kokemusta myös ”erityiskoirista”, eli koirista, jotka vaativat hieman tavallisesta poikkeavat harjoitteluolosuhteet esimerkiksi reaktiivisuuden vuoksi. Tarvittaessa voit siis osallistua kursseillemme myös silloin, jos koirasi on reaktiivinen tai ei esimerkiksi halua vieraiden käsittelevän sitä. Erityistarpeista kannattaa aina olla yhteydessä ennen kurssipaikan varaamista, niin voimme varautua asiaan jo ennakkoon ja miettiä kullekin koiralle parhaiten sopivan harjoituksen.

Katso ja osta täältä kaikki tulevat kurssimme

Ohjeita kursseille

Ennen jokaisen kurssin alkua saat sähköpostiisi ennakkomateriaalia, joissa on ohjeita juuri kyseiseen kurssiin liittyen. Alla olevat ohjeet pätevät jokaisella kurssillamme.

  • Ota kurssille mukaasi koiralle mieluisia makupaloja
  • Mikäli koirasi pitää leikkimisestä, voit ottaa mukaan myös leluja. Pyydämme kuitenkin välttämään vinkuvia tai muita ääntä pitäviä leluja, sillä niiden käyttö voi häiritä muita osallistuvia koiria.
  • Kurssialueen lähistöltä tulee ehdottomasti siivota koiran jätökset. Ota siis mukaasi myös kakkapusseja. Tarvittaessa saat niitä myös kouluttajalta.