Paimennusharjoittelun säännöt ja ohjeet

Säännöt

 • Jokainen harjoittelija huolehtii itse omasta ja koiransa vakuutusturvasta.
 • Harjoittelija on vastuussa itsensä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
 • Lampaille aggressiivinen koira ei saa osallistua harjoituksiin. Jos harjoitus keskeytetään ja treenioikeus evätään koiran aggressiivisuuden vuoksi, treenimaksuja ei palauteta.
 • Jos harjoittelija tuo mukanaan muita katsomaan harjoituksia (ilmoitettava etukäteen), harjoituksen varaajan on huolehdittava, että katsojien vakuutusturva on kunnossa. Alaikäisen vakuutusturvasta vastaa huoltaja.
 • Treenit on tarkoitettu vain paimenrotuisille koirille.
 • Lampaiden hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittele harjoitus ja sen kesto keliolosuhteet huomoiden ja anna lampaille mahdollisuus juomataukoon harjoituksen aikana.

Ohjeita vuoron varaamiseen

 1. Kun olet tulossa meille asiakkaaksi ensimmäisen kerran, täytä alla oleva esitietolomake. Lomakkeen tiedot antavat meille ennakkotietoa osaamisestasi sekä harjoitustyylistäsi ja koiramäärästäsi.
 2. Osta sivujemme verkkokaupasta Paimennus 1x -tuote tai vaihtoehtoisesti Sytyttelykortti. Maksa tuote vähintään kaksi arkipäivää ennen varaamaasi treeniaikaa, jotta suoritus näkyy tilillämme ennen harjoitusta. Maksun näkyessä tilillämme toimitamme sinulle ajo-ohjeet sekä muut ennakkomateriaalit sähköpostitse.
 3. Varaa aika ensimmäiselle treenikäynnille varauskalenterin kautta. Voit varata vuoron myös sähköpostitse villastu@villastu.fi, sivujen palautelomakkeen tai Facebookin viesti-toiminnon kautta.
 4. Ensimmäisen käyntikerran jälkeen voit ostaa 5 tai 10 kerran kortteja.

Vuoron peruminen

Varaukset ovat sitovia, mutta oman treenivuoron voi myydä Villastun paimennusryhmässä (Facebookissa).

Porukkakoulutuksissa, jollaisia ovat esimerkiksi kasvattajapäivät, peruutus tulee tehdä 4 viikkoa ennen tapahtumaa.

Esitietolomake

Kun olet tulossa meille asiakkaaksi ensimmäisen kerran, täytä alla oleva lomake.


  Olen yli 18-vuotiasOlen alle 18-vuotias

  Kyllä, tiedostan että treeneihin osallistuvien tulee itse huolehtia omasta sekä koiran vakuutusturvasta

  Kyllä, tiedostan että treeneihin osallistuvat vastaavat omista tai koirien aiheuttamista vahingoista (esim. lampaille, toisille koirille tai ihmisille ja ympäristölle)