Paimennusharjoittelun säännöt ja ohjeet

Säännöt

 • Jokainen harjoittelija huolehtii itse omasta ja koiransa vakuutusturvasta.
 • Harjoittelija on vastuussa itsensä ja koiransa aiheuttamista vahingoista.
 • Lampaille aggressiivinen koira ei saa osallistua harjoituksiin. Jos harjoitus keskeytetään ja treenioikeus evätään koiran aggressiivisuuden vuoksi, treenimaksuja ei palauteta.
 • Jos harjoittelija tuo mukanaan muita katsomaan harjoituksia (ilmoitettava etukäteen), harjoituksen varaajan on huolehdittava, että katsojien vakuutusturva on kunnossa. Alaikäisen vakuutusturvasta vastaa huoltaja.
 • Treenit on tarkoitettu vain paimenrotuisille koirille.
 • Lampaiden hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittele harjoitus ja sen kesto keliolosuhteet huomoiden ja anna lampaille mahdollisuus juomataukoon harjoituksen aikana.

Ohjeita vuoron varaamiseen

 1. Kun olet tulossa meille asiakkaaksi ensimmäisen kerran, täytä sivun lopussa oleva esitietolomake. Lomakkeen tiedot antavat meille ennakkotietoa osaamisestasi sekä harjoitustyylistäsi ja koiramäärästäsi.
 2. Osta verkkokaupastamme haluamasi treenikortti.
  HUOM! Itsenäisten treenikorttien käyttö edellyttää ensin vähintään yhtä ohjattua käyntiä, joka toimii ”passina” itsenäisten treenien varaukselle (ks. lisää alempaa).
 3. Varaa aika treenille varauskalenterin kautta. Voit varata vuoron myös sähköpostitse villastu@villastu.fi, sivujen palautelomakkeen tai Facebookin viesti-toiminnon kautta.

Itsenäiset treenit ja ”treenipassi”

Itsenäinen treenaaminen vaatii vähintään yhden ohjatun käynnin, joka toimii eräänlaisena ”passina” itsenäisten treenien varaukselle. Itsenäisiin treeneihin tähtäävällä käyntikerralla varmistetaan koiran ja ohjaajan osaaminen sekä ohjeistetaan treenipaikan toiminnallisuuksiin. Itsenäisen treenaajan tulee pystyä itsenäisesti ohjaamaan lampaat treeniaitaukseen sekä jakamaan lampaat pienempiin harjoitteluryhmiin.

Vuoron peruminen

Varaukset ovat sitovia, mutta oman treenivuoron voi myydä Villastun paimennusryhmässä (Facebookissa).

Esitietolomake

Kun olet tulossa meille asiakkaaksi ensimmäisen kerran, täytä alla oleva lomake.


  Olen yli 18-vuotiasOlen alle 18-vuotias

  Kyllä, tiedostan että treeneihin osallistuvien tulee itse huolehtia omasta sekä koiran vakuutusturvasta

  Kyllä, tiedostan että treeneihin osallistuvat vastaavat omista tai koirien aiheuttamista vahingoista (esim. lampaille, toisille koirille tai ihmisille ja ympäristölle)