Tilaus- ja toimitusehdot

Tietoa meistä

Villastu.fi sivustoa hallinnoi Koirapalvelu Villastu Oy
Y-tunnus: 3196126-9
Postiosoite: Lastustentie 446, 37500 Lempäälä
Sähköposti: villastu@villastu.fi

Palvelun saatavuus

Kauppamme on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille täysi-ikäisille kuluttajille. Alle 18-vuotiaalla on oltava huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Myös yritykset voivat käyttää kauppaamme, mutta kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita. Toimitamme tuotteitamme vain Suomeen.

Sopimuksen syntyminen ja asiakkaan vastuut ja velvollisuudet

Sopimus syntyy, kun vahvistat tilauksesi verkkokaupassamme, eli klikattuasi kassalla Lähetä tilaus -painiketta ja maksettuasi tilaamasi tuotteen pankkitilillemme. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että tilaukseen liittyy maksuvelvollisuus. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas lähettää tilauksensa verkkokaupassa. Tilaustuotteiden osalta tilaus aktivoituu, kun maksutapahtuma näkyy suoritettuna (1-2 arkipäivää maksusta).

Sopimusta ei muodostu, mikäli tilausta ei ole maksettu 10 arkipäivän (kahden viikon) kuluessa tilauksesta. Mikäli kyseessä on ennakkotilaus, tilaus peruuntuu mikäli tilausta ei ole maksettu ennalta määritettyyn päivämäärään mennessä vaikka tilaus olisi tehty alle kaksi viikkoa ennen määräpäivää. Mikäli kyseessä on palvelutuote (esimerkiksi kurssi), tilaus peruuntuu mikäli palvelua ei ole maksettu ensimmäiseen palvelutapahtumaan (esimerkiksi kurssin ensimmäinen kerta) mennessä, vaikka tilaus olisi tehty alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos tuotteen hinta kaupassa on ilmeisen virheellinen tai tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla. Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, maksettu kauppahinta palautetaan viipymättä.

Asiakkaan tulee antaa itsestään oikeat tiedot asioidessaan verkkokaupassa. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja on velvollinen ilmoittamaan tietojen muuttumisesta viivytyksettä palvelun tarjoajalle.

Tilaamalla tuotteita asiakas vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Toimitustavat ja -ajat

Tuotteiden pääasiallinen toimitustapana on nouto toimipisteeltämme sovittuna ajankohtana. Joillekin tuotteille on saatavissa myös toimitus Suomeen Postin kautta. Mikäli haluat kuljetuksen tuotteelle, jolle sitä ei oletuksena ole tarjolla, ota yhteyttä villastu@villastu.fi, niin laskemme tarjouksen toimituskuluista haluamallasi toimitustavalla.

Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti ja tilauspäivästä riippuen. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta. Varastossa olevat tuotteet lähetämme 1-2 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta. Tilaustuotteiden osalta toimitusaika on noin 2 viikkoa, mutta se voi vaihdella 1-4 viikon välillä toimittajasta riippuen. Mikäli sama tilaus sisältää tuotteita, joilla on toisistaan eriävät toimitusajat, toimitetaan tilaus kokonaisuudessaan pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti, ellei asiakas erityisesti muuta toivo.

Tuotteiden saatavuus

Pyrimme siihen, että tuotteista ja niiden varastosaldoista on verkkokaupassa ajantasaiset ja oikeat tiedot, mutta emme kuitenkaan voi taata tietojen virheettömyyttä, tuotteiden saatavuutta tai riittävyyttä. Mikäli tilauksen vastaanottamisen jälkeen käy ilmi, että tilattu tuote on loppunut, olemme tästä yhteydessä asiakkaaseen mahdollisimman pian. Mikäli tuotetta ei saada tilattua lisää, hyvitämme asiakkaalle tilatusta tuotteesta jo maksetun hinnan täysimääräisesti ja kaupan katsotaan purkautuneen kyseisen tuotteen osalta.

Maksaminen

Maksaminen tehdään tilauksen jälkeen tilisiirrolla. Tilisiirto on asiakkaalle turvallinen maksutapa, sillä maksu tapahtuu turvallisesti omasta verkkopankista. Maksu näkyy pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilillämme. Tilaukset aktivoituvat vasta maksun näkyessä järjestelmässämme.

Tuotteiden reklamaatiot

Toivomme asiakkaiden tarkistavan tuotteet jo noudon yhteydessä. Mikäli tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, asiakkaan tulee kuitenkin viipymättä, mahdollisimman pian tarkistaa, että tuotteet ovat ehjiä ja virheettömiä ja että toimitus sisältää kaikki tilatut tuotteet.

Jos havaitset toimituksen tai tuotteen olevan virheellinen, ole mahdollisimman pian, viimeistään 14 vuorokauden kuluessa ilmoittaa virheestä Koirapalvelu Villastu Oy:lle sähköpostitse villastu@villastu.fi. Lisää mukaan mahdolliset kuvat virheestä. Mikäli tuotteessa vahvistetaan olevan virhe, pidätämme oikeuden ensisijaisesti kohtuullisessa ajassa korjata virhe tai toimittaa tilalle virheetön tuote. Vastaamme tuotteen virheestä kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti yksin tai yhdessä tuotteen valmistajan tai maahantuojan kanssa.

Käytettyjen tuotteiden reklamaatiot

Koirapalvelu Villastu Oy myy myös käytettyjä koiratarvikkeita. Käytetyt koiratarvikkeet myydään siinä kunnossa, kuin ne ovat olleet meille toimitettaessa. Koirapalvelu Villastu ei vastaa vioista, jotka johtuvat tavaran aiemmasta käytöstä tai luonnollisesta kulumasta.

Pyrimme aina antamaan käytetyistä tuotteista, niiden ominaisuuksista ja käyttöhistoriasta mahdollisimman tarkat tiedot, mutta aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista. Asiakkaan tulee olla erityisen huolellinen tilatessaan käytettyjä tuotteita ja tarkastaessaan niitä. Tuotteet tulee aina tarkastaa huolellisesti ennen ensimmäistä käyttöönottoa. Asiakkaan tulee myös varmistua, että tilattu tuote on koiralleen sopiva ja turvallinen. Koirapalvelu Villastu Oy:lla ei ole tietoa kaikkien tarvikkeiden alkuperästä, nauhojen (ml. myös köydet ja nahkatuotteet) tai lukkojen murtolujuudesta tai tuotteille alunperin suositelluista käyttövaatimuksista.

Peruuttamis- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemänsä tilaus tai ostamansa käyttämätön tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee tehdä peruuttamisilmoitus sähköpostitse villastu@villastu.fi viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa tuotteen palautuskustannuksista itse. Tuotteet voi palauttaa varastollemme ennalta sovittuna ajankohtana tai palautus voidaan tehdä postitse. Mikäli palautus tehdään postitse, asiakas vastaa tuotteesta kuljetuksen ajan. Asiakkaan tulee palauttaa peruuttamansa tuote kokonaisuudessaan alkuperäisessä pakkauksessaan viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä.

Jos palautettua tuotetta on käytetty, on Koirapalvelu Villastu Oy:lla on oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Peruuttamis- ja palautusoikeus koskee myös käytettyinä tilattuja koiratarvikkeita.

Asiakkaan mittojen mukaan tehdyillä tilauksilla (esim. kaulapannat) ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen hinta palautetaan viimeistään 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun tuotepalautus on saapunut meille ja olemme tarkastaneet tuotteen. Hyvitys tehdään tilisiirrolla.

Tilaus peruutetaan automaattisesti ilman ennakkoilmoitusta, mikäli sitä ei ole maksettu tilillemme 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä.

Ylivoimainen este

Emme vastaa sellaisesta tuotteen virheellisyydestä, toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksesta, joka johtuu vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure). Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista välillisistä haitoista. Tällaisessakin tilanteessa pyrimme kuitenkin aina palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja löytämään ratkaisun.

Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja harkintamme mukaan. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan sivujemme Uutiset-osiossa ja ehtojen muutokset tulevat voimaan, kun niistä on ilmoitettu. Asiakkaan asiointia verkkokaupassa ehtojen muuttamisen jälkeen pidetään vahvistuksensa siitä, että asiakas hyväksyy ehtoihin tehdyt muutokset.

Riitojen ratkaisu

Kaikki erimielisyydet tätä sopimusta koskien pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Sitoudumme toimimaan kuluttajariitalautakunnan päätöksen edellyttämällä tavalla.