Uutiset

Villastun treenilelut nyt verkkokaupassa

Villastun treenilelut nyt verkkokaupassa

Tätä hetkeä on odoteltu, mutta vihdoin se on totta. Villastun ensimmäiset omaa tuotantoa olevat treenilelut, Tasku ja Muhku ovat nyt myynnissä verkkokaupassa. Tasku ja Muhku toteuttavat yhdenlaisen haaveen hyödyntää kotimaista lampaanvillaa koiratarvikkeissa ja koska villa on peräisin meidän omilta määkijöiltä, on hienoa tietää villan koko elinkaari.

Villastun treenileluvalikoima tulee laajentumaan vielä lähiaikoina ja asiakkailtamme otamme mielellämme vastaan toiveita esimerkiksi kuoseista ja täydennämme kuosien rotu- ja lajivalikoimaa ajan saatossa.

Paimennukset jatkuvat läpi talven

Paimennukset jatkuvat läpi talven

Paimennusharjoittelu on meillä mahdollista koko talven. Pakkasraja on -20 ja mikäli lampaiden aitaus on liukas, harjoituksia ei pidetä. Pidämme säätä silmällä jatkuvasti ja pyrimme tiedottamaan treenien peruutuksista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mutta valitettavasti talvisää on vaikeasti ennustettava, joten varauduthan myös viime hetken muutoksiin!

Vaikka tällä hetkellä suurin huoli on lähinnä muta ja sade, varauduthan tarvittaessa talven edetessä lisäksi nastakengillä, sillä parkkipaikka ja reitti harjoitusalueelle voi olla liukas, vaikka itse aitaus ei olisikaan.

Tulossa: Paimennuspäivä 18.9.

Tulossa: Paimennuspäivä 18.9.

Huomio Pirkanmaa, tervetuloa paimentamaan Lempäälään!

Järjestämme 18.9. paimennuspäivän perustaidot jo osaaville koirakoille. Lue lisää ja varaa paikkasi täältä.

Villastu ❤️ BioThane®

Villastu ❤️ BioThane®

Kestävyys, hyvä käsituntuma ja kiva ulkonäkö ovat tärkeitä kriteereitä taluttimille. Iloksemme olemmekin saaneet kauppaamme alkuperäisestä BioThane-materiaalista valmistettuja taluttimia, liinoja ja kaulapantoja.

Suurin osa meillä myytävistä tuotteista valmistetaan tilauksesta Saksassa ja teemme tilauksen aina kuukausittaisen tilauspäivän yhteydessä. Toimitusaika Suomeen on yleensä noin 3-10 arkipäivää.

Koska tuotteet valmistetaan pääosin tilauksesta, on tuotteiden ulkonäköön ja ominaisuuksiin mahdollista vaikuttaa. Kysy siis, jos kaipaat jotain tietynlaista tuotetta!

Löydät kaikki Biothane-tuotteemme täältä. Tilattavissa olevat värikartat ja muuta Biothane-tietoa löydät puolestaan täältä.

Sivut avattu!

Sivut avattu!

Pitkä matka on kuljettu, mutta nyt olemme vihdoin tässä ja Koirapalvelu Villastu Oy on todellinen. Pari vuotta sitten vitsinä heitetty ajatus yrityksen perustamisesta muuttui vähitellen realistiseksi unelmaksi ja viimein maaliskuussa 2021 oikeaksi yritykseksi.

Yrityksemme toimii sivutoimisesti, ja toimintamme on siten pienimuotoista. Ensimmäinen askel on kuitenkin otettu ja tästä on hyvä jatkaa kesää kohti!