Uutiset

Paimennukset jatkuvat läpi talven

Paimennukset jatkuvat läpi talven

Paimennusharjoittelu on meillä mahdollista koko talven. Pakkasraja on -20 ja mikäli lampaiden aitaus on liukas, harjoituksia ei pidetä. Pidämme säätä silmällä jatkuvasti ja pyrimme tiedottamaan treenien peruutuksista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mutta valitettavasti talvisää on vaikeasti ennustettava, joten varauduthan myös viime hetken muutoksiin!

Vaikka tällä hetkellä suurin huoli on lähinnä muta ja sade, varauduthan tarvittaessa talven edetessä lisäksi nastakengillä, sillä parkkipaikka ja reitti harjoitusalueelle voi olla liukas, vaikka itse aitaus ei olisikaan.

Villastu ❤️ BioThane®

Villastu ❤️ BioThane®

Kestävyys, hyvä käsituntuma ja kiva ulkonäkö ovat tärkeitä kriteereitä taluttimille. Iloksemme olemmekin saaneet kauppaamme alkuperäisestä BioThane-materiaalista valmistettuja taluttimia, liinoja ja kaulapantoja.

Suurin osa meillä myytävistä tuotteista valmistetaan tilauksesta Saksassa ja teemme tilauksen aina kuukausittaisen tilauspäivän yhteydessä. Toimitusaika Suomeen on yleensä noin 3-10 arkipäivää.

Koska tuotteet valmistetaan pääosin tilauksesta, on tuotteiden ulkonäköön ja ominaisuuksiin mahdollista vaikuttaa. Kysy siis, jos kaipaat jotain tietynlaista tuotetta!

Löydät kaikki Biothane-tuotteemme täältä. Tilattavissa olevat värikartat ja muuta Biothane-tietoa löydät puolestaan täältä.

Kotimainen Dagsmark lisätty tuotevalikoimaan

Kotimainen Dagsmark lisätty tuotevalikoimaan

Kotimainen Dagsmark-tuoteperhe on nyt tilattavissa verkkokaupastamme.

Pyrkimyksemme on lisätä kotimaisten tuotteiden määrää verkkokaupassamme myös tulevaisuudessa. Kaikilta osin tämä ei vielä ole valitettavasti mahdollista, mutta seuraamme jatkuvasti alamme uusia toimijoita.

Sivut avattu!

Sivut avattu!

Pitkä matka on kuljettu, mutta nyt olemme vihdoin tässä ja Koirapalvelu Villastu Oy on todellinen. Pari vuotta sitten vitsinä heitetty ajatus yrityksen perustamisesta muuttui vähitellen realistiseksi unelmaksi ja viimein maaliskuussa 2021 oikeaksi yritykseksi.

Yrityksemme toimii sivutoimisesti, ja toimintamme on siten pienimuotoista. Ensimmäinen askel on kuitenkin otettu ja tästä on hyvä jatkaa kesää kohti!